44 40 41 42

- Når Lys Skaber Værdi 

WORLD TRADE CENTER BALLERUP - Har set lyset!

World Trade Center Ballerup har fokus på Miljøet, og har valgt at omlægge  deres belysning til Eco Powers Energibesparende LED lyskilder!
Ved at omlægge belysningen fra traditionelle lyskilder til Eco Power Danmarks LED lyskilder, har WTC effektivt nedbragt deres el-forbrug til lys med 70 % i snit, og samtidigt skånet miljøet for masser af CO2 til gavn for os alle. WTC har samtidigt opnået betydeligt bedre indeklima og arbejdsmiljø pga. en mere stilren belysning uden flimmer til stor gavn for kunder, gæster, personale og ikke mindst lejerne!
Direktør Lars Gøtke udtaler: Med den nye LED belysning fra Eco Power Danmark er der kommet et helt andet og energi-rigtigt lys over World Trade Center Ballerup. World Trade Center Ballerup er et moderne business center på 17.000 m2 der tilbyder kontorlokaler og møde- og konferencelokaler. Samarbejdet med Eco Power Danmark er forløbet godt og professionelt.
Tag et kig ind på WTC’s flotte website http://www.wtcballerup.dk og se de fantastiske muligheder WTC tilbyder f.eks. lejemål i alle størrelser, der matcher ethvert behov, hvad enten du har brug for et virtuelt kontor, en arbejdsplads i et delt kontor, eller ønsker at indrette din helt egen etage eller afdeling. Fælles for deres løsninger er den høje standard og store fleksibilitet, der altid tager udgangspunkt i dine aktuelle behov.
LEJ KONTOR I WORLD TRADE CENTER BALLERUP
ECO POWER DANMARK DANSK UDVIKLEDE PRODUKTER HØJESTE LYSUDBYTTE MINDSTE FORBRUG OPTIMAL FARVEGENGIVELSE 5 ÅRS EFFEKTIV GARANTI
WORLD TRADE CENTER BALLERUP
Bestil gratis energiberegning Bestil gratis energiberegning Bestil gratis energiberegning Bestil gratis energiberegning